ОСББ «ПАЛЛАДИУМ»
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок)

4 користувачів

Перейти донизу

Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок) Empty Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок)

Повідомлення автор Наталья Ганзенко 25.10.16 15:56

Дорогі господині,

Ви знаєте, що в нас будуть проходити Загальні збори в  четвер. І всі співласники на Зборах не гості, а рівноправні члени ОСББ.
Тому я думаю нам потрібно трохи попіклуватися про себе, більше себе любити і своїх сусідів теж.
Ми мінімум проведемо 2 години, ще й в не самому теплому приміщенні. Тому пропоную наступне.
З розрахунку приблизно 40-50ти людей приготувати і принести на 18.30-18.45 наступні речі:

1) готовий теплий чай
2) питна вода
3) одноразові стакани ( бажано паперові)
4) перекус наприклад: кекси, канапки хліб-твердий сир абощо.
Головне, щоб не мало сміття та не мало запаха. Бажано щоб було смачне)))
5) засіб для дизінфекції рук на стіл - дуже бажано
6) серветки

Будь ласка, приєднуйтеся і скажіть хто про що зможе попіклуватися. Smile

Зараз ідують інші паралельні роботи щодо документації та інших організаційних моментів Правлінням.
Ваша допомога буде дуже доречною!
Логіка така, що люди мають можливість хоч щось перекусити перед початком зборів.

Всі супутні мінуси я розумію. Але попри все: піклування переважає.
Наталья Ганзенко
Наталья Ганзенко

Кількість повідомлень : 19
Дата реєстрації : 17.07.2016

Повернутися до початку Перейти донизу

Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок) Empty Re: Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок)

Повідомлення автор Наталья Ганзенко 26.10.16 11:01

Дорогі коллеги, я розумію, що критикувати щось набагато цікавіше ніж робити.
Проте домогти в оргінізації Зборів дуже посильна задача. Треба трохи часу, мінімальні зусилля і НЕБАЙДУЖІСТЬ.
Хочете, щоб було добре - робіть! ніхто за Вас не зробить. Залучайтеся!
Нічого не робити, і хотіти щоб було добре - так не буває. Буває нічого не робити і потім казати, що все погано. В
Принести чай- це дія. Позитивна. Невеликий крок, проте серйозний приклад.
Ви можете писати мені напряму n.ganzenko@gmail.com
Наталья Ганзенко
Наталья Ганзенко

Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок) Empty Re: Залучення у приготування до Загальник Зборів (топік для жінок)

Повідомлення автор Anna145 26.10.16 13:49

Наташа,ваш порыв сблизить соседей понятен,но мне кажется что всех волнуют сейчас вопросы по важнее,чем поесть и попить.Думаю люди будут выяснять и решать вопросы ,а уже когда все это доведем до ума,можно будет и посидеть за фуршетом)

Anna145

Кількість повідомлень : 1
Дата реєстрації : 26.10.2016

Повідомлення автор Elena58 26.10.16 14:00

Полностью согласна с Анной Smile
Обычно решение вопросов и так проходит очень долго. Если еще стульчики-чай-бутерброды, то можно до утра не расходиться Smile

Elena58

Кількість повідомлень : 13
Дата реєстрації : 23.10.2016

Повідомлення автор Наталья Ганзенко 26.10.16 15:35

Для меня важное обсуждение и попить чай с печенькой не взаимоисключающие вопросыSmile
Это вопрос - давайте создавать для себя комфортные условия небольшим усилием.
К слову, чтоб вы понимали стульчики будут! О них уже позаботились) Хочу жить в доме к лужайкой и в доме где дети ходят на утренники, а взрослые могут и на фуршете паралельно засесть). Зачем доводить до ума потом? Это как в спортзал ходить))) не с понедельника, а сейчас!)
Наталья Ганзенко
Наталья Ганзенко

Повідомлення автор Elena Len 27.10.16 13:36

Думаю, что сегодня лучше потратить часок-другой не на приготовление пирогов с бутербродами, а внимательно прочесть документы, которые мы сегодня будем обсуждать (если нам вообще дадут такую возможность) и за которые будем голосовать.

Elena Len

Кількість повідомлень : 122
Дата реєстрації : 23.06.2016

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі